خرما

خرمای بهداشتی (بدون هسته)-فروش در اصفهان ۰۹۳۶۳۰۶۹۵۱۱

خرما

خرمای بهداشتی (بدون هسته)-فروش در اصفهان ۰۹۳۶۳۰۶۹۵۱۱

دانستنیها

مطالب دیگر:

خرما

از فضیلت های بی شمار خرما در بسیاری از آیات و احادیث یاد شده که از جمله آن میتوان به آیه ۲۵ سوره ی مریم اشاره کرد که میفرماید: و هزی الیک بجذع النخله تساقط علیک رطبا جنیا: نخل را بجنبان تا خرمای تازه چیده برایت فرو ریزد. وهمچنین از پیامبر گرامی اسلام نیز نقل شده که از خوردن غذای عشاء خود داری نکنید حتی اگر شامل چند عدد خرما باشد. غفلت از غذای عشاء عمر را کوتاه می کند. ونیز از امام علی (ع) نقل شده که کام کودکان خود را با خرما بگشایید .پیامبر با حسن و حسین چنین کرد.

خرما به دلیل دارا بودن مقدار زیادی منیزیم از ابتلا به انواع سرطانها جلو گیری می کند مانند سرطان معده  سرطان کلون و غیره از دیگر خواص خرما میتوان به ملین بودن آن اشاره کرد البته برای مشاهده تاثیر بهتر آن  میتوانید حدود ۶ عدد خرما را در دو لیوان آب جوش خیسانده وصبح و شب آن را به صورت گرم بنوشید یا اینکه بعد از میل کردن تعدادی خرما بلافاصله یک تا دو لیوان آب گرم روی آن بنوشید. خاصیت دیگر خرما خنثی کردن اسید اضافی معده است . اسید اضافی معده باعث ترش کردن و دل درد میشود در این هنگام می توانید چند عدد خرمای تازه را له کرده در آب جوش بیاندازید و پس از هم زدن میل کنید. همچنین اگر میخواهید خواب راحت تری داشته باشید میتوانید قبل از خواب یک عدد خرما و یک لیوان شیر گرم میل کنید.

خرما بر روی انقباضات رحمی نیز تاثیر گذار است بنابر این باعث تسریع  و راحت شدن زایمان نیز می شود . این میوه دارای ترکیبات دارویی کورتن نیز میباشد به همین جهت برای تسکین درد های مفصلی نیز مفید است .خرما برای بچه ها و افراد سالمند یسیار مفید است و می توان آن را به صورت میوه یا به جای قند و شکر برای نوشیدن چای استفاده کرد. جالب است بدانید که خرما بسیار سریع هضم و جذب بدن می شود به صورتی که از خوردن آن تا جذب شدنش ۲۰ دقیقه بیشتر طول نمی کشد.


 


خرما موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شودبنابراین ازبسیاری ازبیماری هاجلوگیری به عمل می آورد.

-         منبع مهمی برای تأمین انرژی بدن است زیرا مقدارزیادی قندمیوه – فروکتوزرا دارد.

-         خرما غذای مغزوسلول های عصبی می باشدزیرا حاوی گلوکزوفسفرمی باشدوموجب نشاطوسرحالی می شود.

-         مصرف مستمرآن موجب رفع کم خونی می شودزیراآهن فراوان دارد.

-         شبکوری رامعالجه می کندچون ویتامینA,دارد ورطوبت چشم راحفظ می کند.

-         ازمبتلا شدن به سرطان جلوگیری می کندزیرا حاوی منیزیم می باشد.

-         موجب استحکام استخوان ودندان ها می شودزیرا حاوی ویتامینDوفسفراست که موجب جذب کلسیم می شود.

-         اگرباروغن زیتون یاکله جوش خورده شودبرای درمان زانودرد،کمردردوپوکی استخوان بسیارمفیداست.

-         پاک کننده روده ها ودافع سموم بدن است.

-         به خاطرداشتن ویتامینEو... ازسقط جنین جلوگیری می کند.

-         خرما با ایجادحرارت زیاد باعث ازبین رفتن رطوبت هایی که درقسمت نای تجمع یافته ومحیط مناسبی برای رشدمیکروب ها فراهم کرده راازبین می بردبه همین دلیل خرما بهترین درمان کننده بیماری های بدخیم است.

-         خرما از بافت ها دربرابرعفونت ها- خصوصاَ عفونت های مخاطی محافظت می نماید وبرای رشد ونموبدن مفیداست به دلیل اینکه ویتامین Aدارد.

-         خستگی واختلالات قلبی رابرطرف می کند.

-         ازتحلیل عضلات وکم حجم شدن آنها جلوگیری می کند.

-         خرما به دلیل داشتن پتاسیم ومنیزیم درتعادل یون های بدن نقش مؤثری دارد.

-         موجب شستشوی خون ازموادزائدمی شود.

-         رطوبت بدن را جذب کرده ومانع تجمع چربی می شود.

-         سبب می شود کبدبه طورطبیعی کارکند.

-         به دلیل داشتن پتاسیم اززخم معده پیشگیری می کند.

-         مفیدبرای سوء هاضمه وناراحتی تنفسی (آسم).

-         موجب سلامتی مخاط بینی وحلق می شود.

-         مفیدبرای فکروافزایش حافظه.

-         خرماعطش را فروکش می کند. بنابراین برای مناطق گرمسیری بسیارمناسب است.

-         موجب تقویت قوای جنسی می شود.

-         اگرمردوزن سه ماه قبل ازانعقادنطفه درشب هفت دانه خرما بخورنداگرفرزندی نصیبشان شود به اذن الله پسرخواهد بود.

-         موجب برطرف شدن استرس،اضطراب وعصبیت می شود به دلیل داشتن ویتامین های گروه B

-         موجب تقویت عضلات می شود.

-         خرما پیری را به تأخیرمی اندازد.

-         اگرمستمراَ صبحانه خورده شودموجب ازبین رفتن کرم های روده می شود.

-         موجب تنقیه ریه می شود.

-         موجب پیشگیری از:ریزش مو،ترک لب،تکه شدن ناخن ها،فلج شدن وبیماری های کبدی می شود.

-         برطرف کننده خستگی،سستی وبی حالی می باشدزیراموادآن زودجذب بدن می شود.

-         فشارخون راتنظیم می کند.

-         کولن(روده بزرگ)راپاک می کند.

-         جوشانده خرما           رفع گلودردوسرفه

-         خرما + پرتقال              رفع ورم معده

-         دم کرده خرما + شنبلیله            رفع تب های بلغمی

-         خرما+ شنبلیله             اضافه شدن وزن

-         شیره خرما+ شیره انگور+مغزگردو:  هرروز یک قاشق            کمک به رفع نازایی درزنان

-         خرما + شنبلیله پخته        درمان جرب

-         بواسیر              پودر هسته خرما باروغن زیتون مخلوط کرده وبه محل بمالند.

-         مفیدجهت:سیاه سرفه،خشکی مو،غلبه بلغم،سرماخوردگی ،ناراحتی پروستات،ضعف بدن،مسمویت،کمردرد،کم خونی،روماتیسم،نقرس،زیادی اسیداوریک،یبوست،گواتر،سل،سرطان،رفع آروغ،ناراحتی شنوایی،افزایش شیرمادران،افزایش اسپرم،جوش های غرورجوانی،صرع،MS،آرترید،روماتئید،ضعف شنوایی وبینایی،اسهال مزمن،سیاتیک،ضعف کلیه،مشکلات ریوی

مورد مصرف

مورد مصرف : 

۱- فروشگاه های زنجیره هایی مدرن و شیک 

۲- باشگاه های بدن سازی 

۳- کاروان های زیارتی 

۴- ادارات بزرگ 

۵- مصارف روزانه 

۶- بهترین جانشین قند 

۷- پذیرائی 

۸- و هرکس که به سلامت خود اهمیت می دهد.

انواع خرما جهت فروش

۱- لقمه شاهانه : هربسته حاوی 24عدد خرمای 40گرمی شاهانه هسته گیری شده شستشو شده بدون نگهدارنده و افزودنی 100%طبیعی 

2- شاهانه کیلوئی : هسته دار

بد نیست بدانید که :

پیدایش درخت خرما در جهان از دوران دوم زمین شناسی آغاز شده اما زمان پی بردن به ارزش غذائی خرما و کاشت درخت آن حدود ۶۰۰۰ سال پیش از میلاد بوده است. 

فونیکس نام علمی خرما و همچنین نام پرنده ی افسانه ای(ققنوس)است. 

در آیه های قرآن بیش از ۲۰ مرتبه به درخت نخل و میوه آن اشاره شده که این امر موید اهمیت و تقدس آن می باشد. 

مطابق آیات ۲۳-۲۵ سوره مریم خداوند غذای حضرت مریم را جهت راحتی تولد حضرت مسیح خرما قرار داد. 

در ایران باستان درخت نخل مظهر حیات و برکت و پایداری ومهر بوده و در دو قسمت چپ وراست مهر داریوش هخامنشی تصویر نخل قرار داشته است. 

مراحل رشد میوه درخت خرما بترتیب کیمری(۱۷هفته) خلال یا خارک (۱۶هفته)رطب وسپس خرما می باشد. 

تاکنون در ایران بیش از ۴۰۰گونه خرما شناسایی شده است. 

میوه درخت نخل دارای آهن پروتئین منیزیم کلسیم فسفر کربوهیدرات و انواع ویتامین نظیر A,B,E و ... می باشد. 

انرپی حاصل از مصرف 100 گرم خرما (بسته به نوع آن) بین 160تا 360 کیلوکالری می باشد.

ادامه مطلب ...